Vos Transport

De geschiedenis van Vos Transport begint in 1947 in Apeldoorn. Tijdens de wederopbouw na de oorlog start de heer Vos een zelfstandig transportbedrijf. Hij begint met één vrachtauto maar al snel groeide het bedrijf uit tot een volwaardig transportbedrijf.

In de jaren zeventig specialiseert Vos Transport zich in transporten op Scandinavië. De zaken gaan voorspoedig: het aantal werknemers groeit gestaag en ook het wagenpark breidt zich steeds verder uit. In de jaren negentig nemen Carel Vos en Dick Vos het stokje over.Samen leiden ze Vos Transport de 21e eeuw in.Met de inzet van Carel Vos, Dick Vos en Jerome Vos en alle betrokken medewerkers maakt Vos Transport een verdere groei door.

Sinds 1 juni 2009 wordt het management van Vos Transport gevormd door Jules Menheere (algemeen directeur) en Jerome Vos (operationeel directeur). Vos Transport heeft zijn dienstverlening op het gebied van transport en distributie inmiddels flink uit gebreid en geldt als een gezonde en stabiele onderneming. Een bedrijf dat zichzelf heeft bewezen en niet meer weg te denken is uit de moderne transportwereld.

http://www.vosdeventer.com (link opent in een nieuw venster).

Terug naar links in de categorie TRANSPORTBEDRIJVEN


Tot stand gebracht i.s.m. de bezoekers van fbg.nl. Copyright © 2003 - 2021 Comdev B.V. links.fbg.nl