Crepa totaaloplossingen in intern transport

Crepa is opgericht in 1954 en is één van de grotere aanbieders in de Benelux op de markt van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen. Met vestigingen in Rijswijk, Assen, Venlo, Londerzeel en Gosselies heeft Crepa een meer dan uitstekende dekking in de Benelux om u optimaal van dienst te zijn.

Dienstverlener en Serviceprovider
Crepa biedt een totaaloplossing op het gebied van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichting als dienstverlener en als serviceprovider. Wij staan al jaren bekend als één van de beste in de markt op het gebied van service.

Klantgericht
In overleg met de klant zoekt Crepa altijd naar de meest optimale invulling van de intern transport behoefte. Kostenbesparend en oplossingsgericht denken hebben geleid tot betrouwbare oplossingen en een gevestigde reputatie op het gebied van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen.

Crepa Control™
Crepa heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die de klant alle zorgen voor het beheer van intern transportmachines uit handen neemt. Dit concept noemen wij Crepa Control™

Crepa Cat Lift Trucks Distributeur Benelux
Crepa is distributeur van Cat Lift Trucks in de Benelux en biedt u een volledige product range op het gebied van heftrucks en magazijntrucks. Kracht, duurzaamheid, lange levensduur, bedieningsgemak en een optimale ergonomie zijn sleutelfactoren van de Cat Lift Trucks producten.

Mecalux Stellingen
Naast heftrucks en magazijntrucks levert Crepa ook stellingen voor uw magazijninrichting. De stellingen zijn van het merk Mecalux.

http://www.crepa.nl (link opent in een nieuw venster).

Terug naar links in de categorie INTERN TRANSPORT


Tot stand gebracht i.s.m. de bezoekers van fbg.nl. Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. links.fbg.nl