LPG techniek en Motorenrevise Wouda B.V.

Graag stellen wij LPG Techniek en motorenrevisie Wouda B.V ons aan u voor.

Wij doen onderanderen:


Cilinderkop revisie
Onder het reviseren van cilinderkoppen valt het opnieuw bewerken of vervangen van versleten of beschadigde onderdelen. Deze kunnen dan opnieuw op elkaar afgesteld worden zodat de cilinderkop weer als nieuw functioneert.

Verder kunnen cilinderkoppen worden aangepast op LPG of loodvrije benzine. Dit door de zetels te vervangen met zetels van een hoogwaardiger materiaal. Als de cilinderkop geen losse zetels bevat wordt de kop uitgekorterd zodat er wel zetels kunnen worden gemonteerd. Als er twijfel bestaat of een cilinderkop (of motorblok) gescheurd is kan deze worden afgeperst op een afpersbak. Deze bootst de bedrijfsomstandigheden in een draaiende motor na, waarbij eventuele scheuren zichtbaar worden.

Motorblok revisie
Als een motorblok is versleten, d.w.z. cilinders en zuigers, dan kan deze worden opgeboord naar een overmaat. Er worden dan grotere zuigers gemonteerd, hiervoor moet de cilinderwand worden opgeboord en daarna op de juiste maat worden gehoond. Als een cilinder te ver is uitgesleten of beschadigd is voor een overmaat dan kan het motorblok worden voorzien van een cilinderbus. Deze wordt dan met een krimppassing in het blok gekotterd en gemonteerd, waarna deze weer wordt bewerkt voor de juiste maatvoering.

Oldtimers
Oude auto’s, motoren, boten, stationaire motoren etc. worden vaak gerestaureerd. Onderdelen geven dan in veel gevallen een probleem. Om deze motoren dan toch weer draaiende te krijgen, moet er vaak worden gezocht naar alternatieven. Bijvoorbeeld een drijfstanglager waarvoor geen lager meer te krijgen is, wordt aangepast zodat er een modernere lagerschaal inpast. Dus ook voor zeer oude motoren hebben wij vaak wel een oplossing.

LPG inbouw
Wij kunnen u op dit moment diverse systemen aanbie den voor zeer scherpe prijzen.
Goedkoper rijden kan bijna niet!

Wij hebben in voorraad div. merken verdampers, mengstukken, vulslangen, vulnippels, cilindrische tanken, ringtanken en wat u maar kan bedenken voor uw lpg installatie.

Ook voor reparatie aan alle merken LPG systemen kunt u bij ons terecht. Met onze diagnoseapparatuur en ruime ervaring zorgen ervoor dat elk LPG probleem opgelost kan worden.

Na de inbouw zorgen wij voor aanpassing van uw kentekenbewijs .

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het om- en inbouwen van aircosystemen, uitlijnen, onderhoud en motorrevisie van uw oldtimer.

GRATIS HAAL SERVICE !!!

Voor verdere vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.


Met vriendelijke groet,


LPG techniek en Motorenrevisie Wouda BV.
Industrieweg 61b
1521 NE Wormerveer

Tel: 075-6222213
Fax: 075-6217221

http://www.lpg-techniek.nl (link opent in een nieuw venster).

Terug naar links in de categorie REVISIEBEDRIJVEN


Tot stand gebracht i.s.m. de bezoekers van fbg.nl. Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. links.fbg.nl