EVON Services

EVON Services
EVON beweegt zich met de schoonmaakdienstverlening in de markt van kantoren, onderwijsinstellingen, industrie, instellingen in de gezondheidszorg en kan, naast het schoonmaakonderhoud, ook diverse andere facilitaire diensten leveren.
EVON Schoonmaakdiensten
Kantoren
De schoonmaak en de daarbij behorende service kunnen door ons worden uitgevoerd in een groot kantorencomplex, een gemeentekantoor of in een winkelcentrum. Daarbij kijken we ook of het nodig is om in de ondersteunende sfeer EVON-personeel activiteiten te laten uit voeren waar men zelf geen tijd voor heeft of waar men liever geen dure manuren aan kwijt is.
Scholen
Voor de schoonmaak in scholen en andere onderwijsinstellingen is EVON de partner die de zorg voor het gebouw regelt. Zo werkt EVON met een schoonmaakrooster dat op de onderwijskalender is aangepast, dus met minimale bezetting in vakantieperiodes.

Industrie
Het schoonmaakwerk in bijvoorbeeld productiehallen rondom machines en was- en kleedlokalen stelt weer heel andere eisen. Zo kan de representativiteit van minder belang zijn maar blijft oog voor detail en hygiëne vereist. Doordat wij ons in het productieproces verdiepen kunnen we bepalen waar en wanneer wij onze diensten het beste kunnen uitvoeren.

Gezondheidszorg
Als we voor u de schoonmaak mogen verzorgen hebben we een aantal sterke kwaliteiten die leidinggevenden in de gezondheidszorg aanspreken. Elke omgeving vraagt om een specifieke aanpak waaronder MRSA besmette ruimtes.
In de samenwerking denken we mee met de instelling, bijvoorbeeld over welke taakuitbreiding van het EVON-personeel extra verlichting kan betekenen voor uw afdeling.
EVON Specialistische schoonmaak
Hieronder wordt ondermeer verstaan:
- Hotelkamer onderhoud van het interieur, verschonen van linnengoed en opmaken van bedden.
- Keukenonderhoud in een hygiënische omgeving waar voedsel wordt bereid. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform HACCP-richtlijnen.
- Het éénmalige schoonmaken van een nieuw gebouw na een bouwoplevering, het schoonmaken van een bestaand gebouw nadat er een verbouwing heeft plaatsgevonden.

EVON Consultancy
EVON adviseert en ondersteunt volgens een gefaseerd plan bij het maken van schoonmaakbestekken, schoonmaakprogramma’s en eenduidige contractvoorwaarden.
Of wenst u een analyse van uw huidige contract. Ook dat is mogelijk binnen ons flexibele concept.

http://www.evonservices.nl (link opent in een nieuw venster).

Terug naar links in de categorie Nieuwe Vermeldingen


Tot stand gebracht i.s.m. de bezoekers van fbg.nl. Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. links.fbg.nl