MooiHuys Makelaardij

"Wat een mooi huis!"

U hoort uzelf dit de laatste tijd regelmatig zeggen? Misschien wilt u dan graag weten hoeveel uw eigen huis op zou kunnen leveren…

Om succesvol en met de juiste vraagprijs te verkopen kunt u bij MooiHuys Makelaardij terecht. U mist geen kansen door een te hoge of te lage vraagprijs te vragen, u krijgt inzicht in de manier waarop de makelaar de waarde van uw huis vaststelt én uw makelaar beschikt over de middelen en de ambitie om de verkoop tot een succes te maken.

"Uw belang is onze zaak"

Het team van MooiHuys Makelaardij bestaat uit gediplomeerde en ervaren makelaars. Wij gaan en staan voor service en kwaliteit: úw belang is ónze zaak.

"Mooye actie van MooiHuys"

Voor iedere nieuwe aan- of verkoopopdrachtgever nu de exclusief door Louis van Gaal gesigneerde AZ-bal! Lees ook ons persbericht over dit onderwerp. Daarnaast starten wij dit jaar onze promotieactie waarbij iedere nieuwe opdrachtgever een exclusief verkooppakket ontvangt ter waarde van maar liefst € 375,--! Het pakket bevat onder andere een op maat gemaakte woningcommercial en een gratis advertentie in ons eigen glossy lifestyle en wonen magazine 'THUIS! Reden te meer om een afspraak te maken met de makelaars van MooiHuys!

"Waarom MooiHuys?"

Omdat ieder huis wel iets moois heeft waardoor mensen er graag willen wonen. Omdat het zo lekker gewoon klinkt. Omdat het makkelijk te onthouden is en omdat je het regelmatig hoort: “Dat is nog eens een mooi huis zeg…”.

Met veel ervaring in marketing en het toepassen van moderne technieken slaagt MooiHuys Makelaardij er in kopers en verkopers snel en succesvol bij elkaar te brengen. Uw makelaars van MooiHuys zijn zelf eigenaar en daardoor zeer betrokken bij elk verkoopproces. Wij geloven in een intensieve persoonlijke begeleiding in een prettige sfeer. Daarom hebben wij een representatief kantoor in een monumentaal gebouw in het oude centrum van Hoorn. Een warme omgeving om de zakelijke kant te bespreken van de aan- of verkoop van uw huis.

MooiHuys Makelaardij is aangesloten bij de VBO, de meest vooruitstrevende en actieve branche-organisatie voor makelaars die méér bieden voor een schappelijk tarief (onderzoek Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis). Inmiddels heeft de vereniging zo'n 1000 leden.

Wij zijn specialist in het verkopen van úw huis en hanteren daarbij een voor u belangrijk streven: "niets aan het toeval overlaten door de ogenschijnlijk gewone dingen buitengewoon goed te doen". Dit merkt u vooral aan optimale inzet en natuurlijk professionaliteit. Bovendien heeft u altijd de beschikking over uw eigen, persoonlijke MooiHuys Makelaar.

Kortom, MooiHuys Makelaardij biedt u een ongekende persoonlijk service. U bent van harte welkom.

http://www.mooihuys.nl (link opent in een nieuw venster).

Terug naar links in de categorie FINEER


Tot stand gebracht i.s.m. de bezoekers van fbg.nl. Copyright © 2003 - 2021 Comdev B.V. links.fbg.nl